sunnuntai 24. lokakuuta 2010

Mites se tyttöjen viikonloppu sitten menikään...

Jaahas... Se olis viikonloppu sitten taas ohi ja huomenna töihin! Perjantaina tosiaan töitten jälkeen hain Kirsin ja suuntasimme kaupan kautta Katjalle, jossa blenderi sekä drinkkilasit odottivat valmiina. :) 
Ensimmäinen tuotos valmiina ja hyvältä maistui! :p

Päätettiin mennä pitkästä aikaan Kalleen katsastamaan meininki. Alkuillasta meno näytti vähän hiljaiselta, mutta pikkuhiljaa väkeä rupesi tulemaan ja tunnelma nousi kattoon. Tanssasimme suomirocki puolella aluksi ja jutustelimme hetken erittäin humalaisen miehen kanssa, joka puhui ihan mitä sattuu... Päätimme hakea vielä yhdet ja pohdimme tiskin edessä, että mitä sitä nyt sitten juotaisiin. Siihen tuli yksi mies kyselemään, että mitäs me juodaan. Hän päätti tarjota meille fisut ja ohjasi meidän hänen ja parin kaverinsa pöytään istumaan. Siinä sitä sitten jutusteltiin ja fisuja meni sitten vähän enemmänkin kurkusta alas, kun vain se yksi. Siitä se sitten lähti... Pakko oli lähteä tanssimaan ja kyllähän sitä tanssittiinkin. Mukavaa oli, mutta seuraavana päivänä ei ollutkaan enää niin kivaa. :) 
Kallen vessassa...
 




Lauantaina sitten suuntana oli Apollo. Seiskalta mentiin saunomaan ja siitä se sitten taas lähti uuteen nousuun, vaikka kyllä kieltämättä meno oli vähän hitaampaa ja hillitympää. :) Ikä se vaan alkaa jo painaa, täytyy myöntää! No onneks ei usein ole tällaisia koko viikonlopun koitoksia.
Lähdössä Apolloon! Alla pieni video Apollon jonosta! :)
Apollon vessassa! :)

Tunnelmia Apollon yläkerrassa!
Tapasimme illan aikana 3 henkilöä, josta olimme päivän aikana puhunut. Tavattiin esim. Keuruu aikanen tuttu asuntolan ajoilta. Oli hauska vaihtaa kuulumisia n. 10 vuoden takaa. Tanssijalkaa vipatti jonkun verran, mutta selvästi vähemmän kuin edellisenä iltana. Mukavia ihmisiä kuitenkin illan aikana tavattiin ja jutusteltiin kovasti!

Kaikenkaikkiaan oli mukava viikonloppu taas kerran. Otetaanhan Kirsi uusiks taas, mutta ei kyllä ihan heti! Noin puolenvuoden päästä olis ehkä ihan jees... :)

Katja :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti